Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du är






morgonsol

i sorgsna regn
vinden
och havens sälta
lika lekfullt
kysser du det
allvarsamma
du orädda blomma
bland törnen
vet ju svar
även i stumma
samtal

du är
min själ
uti tomma rum
du är
jag är
invid varandra
över ängarna
hörs sånger
om våren
som vore de kantat

vi är




Fri vers av Jörgen Jalmo
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-21 12:56



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så fint och stämningsfullt
2022-02-21

  Monica Lindgren
En sorts närvaro i allt. Fantastisk bild!
2022-02-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker text och bild! "Att höra sånger om våren som vore de kantat" otroligt fint!
2022-02-21

  Öknens Ros VIP
Vackert och stämningsfullt.
2022-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo