Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är poesi?


Snideri


att skriva poesi
är som att tälja ved
och hitta eller ta bort
hjärtat som är gömt inuti
genom skärning,
med hjälp av spets och blad.
faran kommer
från den slöa kniven.
den mjuka insidan
kommer att slängas.




Bunden vers (Haiku) av Koloristen
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-22 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen