Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista tåget hem [Arkivet]

Jag gick genom en park med snö till trädens topp

Din stämma hördes långt bortom, från kullar jag ej ser

Tusen tankar strömmar fritt

Drömmandes om bortgångna somrar

Tusen tankar värmer mitt kylslagna hjärta

Emedan jag såg hur jag missade sista tåget hem




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 110 gånger
Publicerad 2022-02-22 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord