Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transatlantiska länken [Arkivet]

En kontinent står i lågor

Förintelse och förrutnelse i tusen

Men vi tar våra liv åter, sten för sten

Individ för individ

 

En ny världsordning är i görningen

Reglerna de ändras, ty allting världsligt är

Penningar byter herrar och dubloner ägare

Bakom scenen dikterar Mammon edra villkor

 

Fina ord talar om frihet men det är kluvna tungor

Falskhetens tungomål slickar er charmigt längs med kinderna

Masskultur, masskonsumtion och elektronisk besatthet

Europa är i sanning en lydig femtioförsta delstat

 

 




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-02-22 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord