Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det bör påpekas att (det dystra temat till trots) har jag ej lidit av svåra självmordstankar, ej heller självskadebeteende. Men jag vill exponera flera känslor/tankegångar, även den mörka ilska jag ibland känt


Torterad av demoner [Arkivet]

Jag ser rött vart jag än går

Ohyglig smärta emot mig slår

Infernalisk smärta inombord

Är enda vägen självmord?

 

Plågad av dystra minnen

Lönlöst att tygla mina sinnen

En människa eller vålnad

Mitt inre är dött, helt förkolnad

 

Kanske är jag redan död

Utan vägledning eller stöd

Hatisk emot allting runtomkring

Varje själ, varje ting

 

Plågad av dystra minnen

Lönlöst att tygla mina sinnen

En människa eller vålnad

Mitt inre är dött, helt förkolnad

 

Själen krossad i tusen bitar

På människor jag ej litar

Negativitetens obesegrade kraft

Nattsvart energi, bitter saft

 




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 119 gånger
Publicerad 2022-02-22 21:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väl skrivet! ja, så här var och (och är fortfarande, på vissa sätt) mitt liv för några år sen. jag fick krigsveteranångest - 8 timmars tortyr av demoner från varje riktning. inte roligt. har tänkt på självmord så många gånger. och aldrig någon att prata med. =\ men det har ljusnat =) jag är endast en ljuskropp nu!
2022-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord