Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta med blixtlås

Hur lång tid kan man sörja
Utan att hjärtat brister?

Hur lång tid tar det
innan man slutar sörja?

Kanske aldrig.

Men sorgen,
som vi vet,
ändrar skepnad.

Ibland plåstras
hjärtat om
av
oväntade saker

Förses med blixtlås,

Som snabbt kan dras upp

Det plåstras om
med varma ord
Blixtlåset dras upp.
Orden gör henne
lugn

ger
läkning

En dag,
står hon här
med ett hjärta som är
Läkt

Fyllt
av glädje

Utan ett spår
Av gamla
Sår






Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-23 02:16



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Jag tycker om din komposition. Från början till slut håller Du ihop texten. Du vet vart Du skall och Du genomför. Och när vattenfallet når ner till vårbäcken är texten hemma i ljus.
2022-02-24

  Maria Sundelin VIP
Bra funderingar
2022-02-23
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP