Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbillning kontra sanning

Vad skulle hända
om jag skrev
så som det verkligen var.

Det kan i stort sett inte bli värre.

Att man
som nära släkting
förnekar allt ,
det känner jag väl igen.

Dom kan inte skrämma mig med det längre.
Den ilskan är
som att
tända en tändsticka
i storm

Det är vanligt att
förneka att nära anhöriga
blivit utsatta
för sexuella kränkningar

”Måste dölja, till varje pris”…

Att dom i flera år gått samman mot mig
och det jag upplevt

är tragiskt

-för dom själva

Bara blunda

Stoppa huvudet
I sanden

” då har inget hänt”

”Allt är
precis
som jag tror

i
min
Inbillning”







Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-02-23 03:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Fint skildrat om det förväntade livet
som aldrig vill förbli där det faktiskt
är.




2022-02-23

  Nina Nightwish
Fruktansvärt, att låtsas att inte se sanningen. Stark text
2022-02-23

  Maria Sundelin VIP
Att inte göra något är bland det värsta
2022-02-23
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP