Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto. Eget


Jorden vrider sig

Så lätt vilar isblommor
mot fönsterglaset
spretande mot olika håll

I natt startades ett krig
människor försvarar sig
människor dör
hot uttalas mot dem som kan tänkas bistå

Jorden vrider sig
inga isrosor pryder fönstret idag
vinden ökar i styrka
när en korp lyfter från grannhusets tak

Jag ber om nåd för världen

©Eva Hedlund fd Langrath 2022

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-02-24 18:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2022-02-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
Väl sagt!
2022-02-25

  ULJO
Putin en ny Hitler?
2022-02-25

  Niliboy
Putin är ond och galen, du diktar så fint till Ukrainas försvar!
2022-02-24

  E Nordin VIP
Jorden vrider sig , civila människor som
drabbas av detta fasansfulla.
2022-02-24

  Susen VIP
En dysterhet, " jorden vrider sig"
Vi ber alla en bön för alla drabbade i detta fasansfulla krig
2022-02-24

  Peter G VIP
En dyster dag idag, och tankarna går onekligen till de drabbade.
En fin och reflekterande text denna historiskt sorgliga dag.
2022-02-24

  Kajan VIP
Förstår denna förtvivlan, även jag ber en bön för alla människor som drabbas av detta fasansfulla.
2022-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP