Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värk.


Självskada


drömmer om sådant
som är orealistiskt
krossar mitt eget hjärta




Bunden vers (Haiku) av Koloristen
Läst 182 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-02-25 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen