Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Haiku

Hög vindhastighet
fäller trädstammar mot den
vitklädda marken

© Eva Hedlund fd. Langrath 2022




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-25 16:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jättefina ord.
2022-02-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
klarspånad haiku
2022-02-25

  Marita Ohlquist VIP
En bra Haiku om stormarnas förödelse.
Foto förstärker textens innehåll.
2022-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP