Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte förlora sig själv

Gör illa mig själv
genom minnen
som
övermannar mig

Tårar
bränner
som nålar

Jag vill inte minnas
men
minnen övermannar mig
-

Undrar ofta

Vad händer?

Klarar inte värja mig -

Bilder
spelas upp

Oavsett hur jag gör
Oavsett vilja

Oavsett intentioner

Alltid sårar jag någon
alltid sårar

Vi alla
någon
ibland

Taggar
som
placerades

-

Mitt hjärta
överöstes
då av
taggar
svåra att värja sig
från

-

Hittade
sätt
att
inte förlora

inte förlora

mig själv




Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-26 20:37



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Vissa minnen är onda
2022-02-26
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP