Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ljuset och värmen gör dig levande igen


Älskade vår

Solens strålar letar sig igenom gardinspringan,
fåglarna har börjat kvittra så smått utanför mitt fönster.
Är det månne våren som har vaknat till?
Hej gamle vän jag har saknat dig otroligt mycket,
du har varit borta länge nu, för länge tycker jag.
I början när du försvann så kändes allt bara bra,
jag är ju van att du försvinner långa perioder,
men denna gång kändes det speciellt,
jag vet inte varför, men saknaden blev som ett gift,
det förlamade mig, gjorde mig till
en icke varande person, som inte ville synas,
som inte ville ses som bara kunde "stå ut med livet."
Men nu, när du är här igen, så känner jag ljuset och värmen
som fyller min kropp och mitt sinne med allt det
som jag saknat under tiden när du varit borta.

Älskade vår du är så välkommen tillbaka.




Övriga genrer (Kåseri) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-28 09:15



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Varje år
Man längtar till vår
Luften så klar och skön
Solen blänker i sjön
Sipporna de små
Så fina att se på

2022-02-28
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP