Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De är...

Natten är min fiende,
sömnen är min befriare,
morgonen är min själ,
men dagen är livet.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-25 22:36



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Morgonen är min själ.
Wow, säger jag bara.
2024-02-07
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP