Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Söker ljuset och det varma

Jag behöver värme,
både själslig och kroppslig.
Inget finns att åtnjuta dessa dagar,
vädret är gråtungt och kallt,
människor jag möter likaså.
Allt har klätt sig i det gråkalla,
jag söker ljuset och det varma.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-24 16:04



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Samhällsklimatet är inte alltid vad man kan önska.
2024-01-25

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
de kläder sig så
på sommaren också
de flesta...
blev tillrättasagd
av någon på jobbet
för att jag hade en
orange tröja på mig
när jag tittade runt
i mötesrummet...
endast grått, beigt,
svart, mörkblått
sverige är så blekt
tycker inte om deckare...
sverige är så deprimerat
sverige är många dåliga saker
och en del bra...
och t-shirten kostade
"köp 4 för 100" på stadium
är DET att sticka ut?
då är det illa med sverige...
2024-01-24
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP