Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust

Liv och lust,
lust och liv
utan liv ingen lust,
utan lust inget liv.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-25 21:44



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Dessa två är oskiljaktiga, hur skulle livet annars se ut. En enda lång pina!
2024-03-14
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP