Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något tar tag i mig.

Svagt hörs ljudet därbortom
men det blir starkare,
och starkare i mitt huvud.
Det tar tag i mig
det ger mig huvudbry,
det liksom väljer att accelerera.

Ljudet blir outhärdligt
det överröstar allting,
det översköljer mig,
blir till en dånande havsvåg
med vitt skum på toppen,
och jag låter den föra mig bort.








Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-08 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP