Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du finns

När du finns nära är jag lugn.
När du finns nära kan jag vila.

När du finns nära älskar jag doften av dig.
När du finns nära existerar jag.

När du finns nära lever jag.
När du finns då finns jag.


När du går känns luften runt mig tom.





Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-30 07:09



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Genuin. Och fin.
2024-02-16
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP