Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rullgardin ner

Livet är slut
ambulans till sjukhus akut.
Där drogs rullgardinen ner,
nu ses vi aldrig mer.




Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-21 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP