Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nyckelpigesång

Lilla Maria Nyckelpiga
spelar så vackert på sin giga
Den består av ett strå
med fyra spindelvävssträngar på
Allt det andra har hon gjort
av en liten liten lort




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-01 15:14



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Underbar, unik.
2022-03-06

  ULJO
Så fin
2022-03-01

    ej medlem längre
låten fick mig att skratta stort. skitroligt, rent ut sagt! ^_^
2022-03-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vilken vacker sång för barn som måste finnas till hands mentalt nu som aldrig förr.
2022-03-01
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP