Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva mig bort

Skriva mig bort
från allt

Fram till
ingenting

Ett grumligt vattenglas
klarnar

En himmel spricker
upp

Jag skuggar med handen
för att se

Det är i vattnet
monstren finns

De jag försökte
dölja

Jag hör deras röster närmare nu
En gnällande klagan

Skit ska
skit ha





Fri vers av Robert N
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-03-05 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert N