Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bulls Eye

Att våga sikta,
mejsla fram den röda rektangeln,
putsa bort allt annat

Bruset,
kroppen som ställer in sig,
blicken som vacklar
stillnar,
klarnar

Armen som sträcker ut sig,
fingrarna som släpper taget.

Fokus på luftflödet
sfären
i munnens hålrum,
i nacken,
bakom örat,
kindbenet,
vid sidan av näsan

Det är jag som kliver
fram
Det är jag som sätter
Bulls eye




Fri vers av Robert N
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-03-05 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert N