Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftar

Mitt fokus är på dig

Jag lyssnar
betraktar
från mitt hålrum
i huvudet

Ställer frågor
är intresserad

Ja -
du är viktig

Ja-
det måste vara en kamp

Ja -
Jag ser dig
Hör dig

Älskar alla atomer
som för tillfället
är du




Fri vers av Robert N
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-03-05 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert N