Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPPMÄRSAMMMA TEXT RHIANNON

TACK FÖR ER SOM LÄST 144 STYCKEN.
TACK FÖR ALLA SOM LÄST DEN.
VI ALLA MÅSTE STOPPA ,
MOBNING O ORÄTTVISOR.
VI MÅSTE ALLA VÅGA SÄGA IFRÅN.
JAG VÅGAR JAG SER RÖTT.
JAG BLIR VANSINIG JAG BLIR FÖRBANAD,
PÅ ONDSKAN O HAT.
JAG MIN SYSTR HAR SLAGITS
MED KILLARNA I SKOLAN.
FÖR MOBBARNA VI BRUKADE .
VI BRUKADE SLÅS MED VÅRA STOREBRÖDER.
FOLK TRYKTE NER VÅR MAMMA,
VI VAR 8 STYKEN SYSKON,'
HON VÅGADE ALDRIG SÄGA IFRÅN.
JAG HATAR ONDSKAN O ORÄTTVISAN.
.JAG MIN SYSTER,
BÖRJADE SÄGA IFRÅN I 10 ÅRS ÅLDERN.
GUBBEN GRANNEN KLAGADE,.
HELA TIDENHAN VAR ELAK.
SÅ INGEN SKAL TRO ATT DOM ÄR BÄTTRE EN NÅN ANNAN.
ALLA ÄR VI LIKA.
OLIKA SPRÅK HÅRFÄRG O ÖGONFÄRG-
DEN SOM ÄR EN GNÄLLSPIK-
GÅUT I SKOGEN SKRIK UT DIN ONDSKA .
TACK PAPPA FÖR MITT HUMÖR .
NÄR JAG BLIR ARG INTE RÄDD,
DÅ BLIR JAG STARK .
JAG HAR MÅNGA BARN O BARN BARN.
HOPPAS DOM FÅR MITT HUMÖR DÅ KLARAR DOM SIG -
KRAM TILL ALLA SOM VÅGAR SÄGA IFRÅN.
AV BIRGITTA SKREV I DAG




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-07 12:54



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att våga säga ifrån är inte alltid lätt om man blivit hunsad och mobbad, men nån gång måste man bara börja göra det. En eloge till dig för att du sa ifrån på skarpen!
2022-03-07

  Gunnar Hilén VIP
Så sköööönt att se och höra och känna att du kvinna inte låtit dig bli mindre än vad du är med hjälp av din rättmätiga ilska över karlars rädda aggressivitet mot kvinnor. Mera sånt !!!!!!!!!!!!!
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP