Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
får begära nytt lösen ord till bloggen o fackbook varje dag-vissa dagar komer jag inte ut på datan


har bröst cancer .

har fått veta at jag har bröst cancer .
i tisdag 9.4 2024högger bröst har fått medicin mot det .
tillbaka om tre månadersen var hos hjärt läkaren.
tilbaka om tre månader hon ringer nästa vecka.
får hänga på mina barn när jag skall åka sjuktransport.
orkar inte gå bara inne mitt blodtryck sjönk-
ner till 76.53,56 i morse det är för lågt.
tur jag har pacemakern ovanför hjärtat.
man får panik i bland vil inte svimma flera gånger..
hon ovanför fortsätter att röka på som vanlig.
med sina rökelser på nätterna.
får hosta svårt att andas får ha öppet .
i köket dygnet runt hur länge får hon hålla på-
av birgiita11.4 2024 skriver när jag orkar




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-11 16:59



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Fina Siv.birgitta!
Tänker på dig.
Sänder varmaste tankar till din sit.
2024-04-12

  Monika A Mirsch VIP
Kära du Siv Birgitta sänder dig mina allra varmaste tankar + hopp i stora mängder! Jag tänker på dig och önskar dig goda dag och fridfulla nätter!
Kram Monika
2024-04-12

  alicja lappalainen VIP
Så länge du andas finns det hopp
2024-04-12
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP