Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värnar vår lust

 

Beskriv mig

så att jag känner igen mig

i dig

stryk smärtan

från mitt tunga bröst

så att jag kan bära mig

till dig.

 

Öppna alla fönster

som inte drar

rasera alla väggar

som skymmer

mina tankar

lämna den kärlek

som inte värnar vår lust.

 

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-07 18:57



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vackert! Fin önskan!
2022-03-09

  AKT VIP
Eminent bildspråk. Tack!
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP