Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


evigt ljus ser jag nu hur vi vaknar upp till ett segerrus


Evigheten (8)

det finns ingen början det finns inget slut/
allt händer nu, tid är hittepå så tänd ditt krut/
mitt hjärta är en bomb så jag slutar vänta nu/
tar dagen som den kommer, kastar ängslans spjut/

sticker tre stick i armen men medvinden nalkas/
ser hur hindret blir pajat och vinden svajar /
omkull flaggstången och sen brinner flaggan/
och varför jag gör det har ingen fattat/

knappt fattat det själv men bitar faller på plats/
nu är det dags! men hur äre fatt?/
låt inte rädslan styra! nej du kan flyga!
var ej rädd, för skiten är ett skämt!/

skiten jag ser är skapad i moralpanik/
som startar krig och drar in flis/
med hjälp av en galen gris som har det fint/
och skapar lik! men en tidlös evighet gör allt cleant/


vers2:
är aldrig esset utan hjärter dam med i leken/
evigheten är mer än man kan se, men känner skenet/
följ nu med mej på denna långa resa/
döljer ej men från dessa snurriga snutar/

det är erfarenhet för brummande busar/
ser inget fel trots min grumliga syn men/
känner under ytan speglas min spegelbild alltid/
så i segern blir jag mallig då scenen gör en förvandling/

av dubbelvakna till nästa nivå längtar vi så/
till en våg komma och gå i balans mellan plus och minus/
så jag skriver så pennan glöder hela livet/
Jah vill hela livet med feta blessings se så mäktigt/

men svårt att greppa tidlöshet då tiden är mitt monster/
men i stillhet går det lätt att käka trollen/
evigt ljus ser jag nu hur vi vaknar upp till ett segerrus/
så fånga varje dag och passa på att leva nu/
i nuet...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 205 gånger
Publicerad 2022-03-08 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl