Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En allvarsstund.


Gud i det tysta


Gud i det tysta, möter dig
i det tysta på platsen
där du är.

jag vet inte riktigt hur
och det rör sig inte heller
i för oss mätbara rörelser.
men var du redo
att lämna ditt utrymme
ledigt och öppet.

Gud i det tysta, möter dig
för att slå tillbaka
kriget mot din själ.

jag vet inte hur
och jag vet inte vad
du kan göra
med ett sådant utrymme.
men vet att Gud
efter sin vilja
kommer att verka däri.

håller min tunga i en tygel
tills Gud sätter den i brand
och stämmer så upp mitt lov.

Gud i det tysta, möter dig
då Han vill nå dig
genom ditt utrymme.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-08 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen