Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kropp mitt val

Ber om rätt att välja
sort av injektion.
Eller låt mig svälja
en koncentration,
av gift att förtälja
som en dödsranson!

Kan någon mig sälja
med god intention,
någonting att bälga
som en prevention.
Så jag slipper kvälja
av all korruption.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-10 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP