Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen är och har varit lång.

 

 

Det flödar känslor men

jag aktar mitt sinne.

Aktar mitt känsloliv

noga denna gång

 

Vägen hit där jag är i dag

Har varit enormt lång

Och jag förstår att

Det inte är slut,

för livet

pågår hela tiden

och det händer saker

så länge man deltar i livet.

Och ju mer människor man lär känna

desto mer får man veta

och höra

 

Som idag…

 

 

En klasskamrat i min skola jag gick innan

tog sitt liv den 16 juli

med tabletter.

 

En sån söt och gullig  ung tjej

kan inte ha varit långt över 20.

 

Hann ej lära känna henne så mycket eftersom jag själv

drabbades av bröstcancer och slutade tidigare

än räknat i den skolan .

 

Sådant här är livet ibland…

 

Som sagt saker händer och man kan aldrig vara

mer förberedd på saker än man redan är.

Så varje sak som händer får man ta efter hand och bearbeta i tur och ordning.

 

När det händer Där det händer

 

Jag känner att jag måste göra så

Och spara mina krafter till att leva

såsom jag vill och följa mitt hjärta och förnuft i blandad dos

 




Övriga genrer av Porslinsdockan
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-08-01 22:46



Bookmark and Share


  Allica
Så sant som det är sagt!
Denna fundering gilas.
Vem va tjejen som lämnade oss?Inte hon med bäbisen hoppas jag.....
2006-08-02

  Arte
så otroligt sant det du försker förmedla
bokmärke!
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan