Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRYS UT MOBBAREN HÄRINNE


Om man har tröttnat på att en viss medlem härinne ständigt trycker ner andra medlemmar, kallar oss alltifrån antikrist till imbecilla och bombarderar varenda dikt och foruminlägg med sina egna vanföreställningar, rekommenderar jag att man gör följande:

1. Blocka hen. Detta gör ni genom att gå in på inställningar-->Dölj/blockera medlem-->Fyll i namnet på den medlem som du vill dölja eller blockera.

Om alla blockar vederbörande, kommer hen inte ha möjlighet att kommentera våra texter. På så vis kommer hela hens värld rasa samman och hen kommer sitta på sin kammare och i vredesmod tugga sönder sina knogar.

Tänk om alla gör detta. Då slipper vi alla okvädesord, alla påhopp och allt hat. Win win för oss alla.

Eftersom hen har fått härja fritt i alla år utan att någonting händer, kanske detta är det enda alternativ som står till buds. Vill man få slut på galenskapen måste man se till att själv bli en del av lösningen.

Tänk så arg hen kommer bli när hen inte ens kan läsa våra texter. Skrattar gott inombords när jag tänker på det :):)




Övriga genrer (Kåseri) av Sunset boulevard
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-03-10 14:15



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jag förstår känslan. Jag kan själv få den. Utan att handla efter den. Om man vill göra nåt utan att blockera så kan man bara lyfta bort ev kommentarer.

Men jag tror hen gör som Putin. Förgör sig själv i sin egen olycka.

Ett gott slut tror jag på.
2022-12-30

  paraplysky
Jag är så sällan här så jag har inte blivit störd av någons texter. Använder mig mest av ignore. Puss!
2022-04-12

  Staffan Nilsson

Håller med!
Nättroll har inget här att göra.

2022-03-10

  rostspik VIP
Mobbing kommer ur mobb, dvs pöbel, pack.
En person utgör inte en mobb.
2022-03-10

    ej medlem längre
Kloka ord. Har blockat hen för länge sedan!
2022-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Sunset boulevard
Sunset boulevard