Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kirkegaard snurrar i min skalle som en chilifrukt i en mixer

Klockan är 00:18
Mina texter utspelar sig oftast vid den här tiden
Det är då världen ligger under täcke
och drömmer om jordbävningar i New York,
om syrsors symfonier i Tanger

Jag lyssnar på Jazz
John Coltrane för att vara exakt
Soul eyes för att vara retsamt specifik

Jag finns
alltså är jag
Jag är
alltså var jag




Fri vers av Sunset boulevard
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-30 00:25



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Ett s på filosofen hade inte varit helt fel.
2021-12-30

  Emanuel Sigridsson VIP
Ett mycket lyckat avslut i Kierkegaard anda!
2021-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Sunset boulevard
Sunset boulevard