Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltings början föds ur ett långdraget slut

Snön har fallit och du är redan här.
Jag känner inte längre igen mig själv.
Du säger att jag inte heller känner igen mig själv.
Radion. Du vrider på reglaget. Söker den rätta frekvensen.
I den skorrande kakafonin hörs ett okänt språk.
Ryska? Det måste vara ryska. Kan inte vara något annat.
Det är 1993. Jag har hunnit fylla 8 år.
Det var här allt började.
Strax intill det närbelägna slutet.
Vi bodde vägg i vägg. Kunde höra varandra
genom de tunna lägenhetsväggarna.
Vi kupade våra händer. Knackade mot de blommiga tapeterna.
Knack-knack-knack.

Vem där?




Fri vers av Sunset boulevard
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-08 23:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra.
2021-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Sunset boulevard
Sunset boulevard