Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kreatur

Jag vill inte döda djur
eller fånga dem i bur.
Leva som en jägare,
ständigt liggandes på lur.

Önskar blott få veta hur
jag flyr denna diktatur
som ser sig som ägare.
Kroppar ses som kreatur.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-03-10 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP