Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själars Land

Låt oss fly till själars land,
där allt sker med ödets hand,
vänskap knyts med starka band
och solen lyser upp var strand.

Låt oss sätta oss i brand,
glömma allt som oss förband.
Renas och bli ett med sand,
för att kunna tas omhand.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-11 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP