Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2022-03-12 impulsskriv


Mitt hjärta är I'm puls-skrivt

 

Vad vill du veta in i minsta detalj?
Hur mycket ska jag avslöja?
Om mina tankars intriger ...

 

Hjärtat har vetorätt 


Hjärtat har talat med vetorätt
Mitt hjärta är “impuls-skrivt”
Jag är en hjärtattack
Har krypskyttar i tungspetsen
Min bröstkorg skyttegravar.
Luftvärn i mina kyssar
och allt slår så intensivt,
Mina fingrars adhd att beröra
   din hud,
irrar runt med sådan iver
     i ögonblicken.

Jag kan inte hejda mig
Om du efterlyser mig, är mitt
kännetecken:
I’m puls - skriv




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-12 11:40



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ögonblickets iver-skrivt
i vår utan vapen.

2022-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP