Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Filosofen talar ...bara lite ur skägget ;)


Medkänsla


Om du härmar mig
Kopierar min stil
Tar min design
och lookbook till hjärtat


Tycker du
att jag ska ha medkänsla då?

 

När alla plötsligt
på måfå
faller pladask för dig?

 

och du tar åt dig av äran
när de kallar dig

 

en naturbegåvning




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-03-12 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP