Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröder

Om du är en fridstiftare, är du min broder och vän.
Om du är en krigshetsare, är du fortfarande min broder, men jag är inte din vän.




Prosa av Ulf Lundin VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-12 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP