Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivrummet



Jag skriver i drömmen
att jag är vaken

Vakenskrift och
Drömskrift

Det ena så kontrollerat
Det andra så lustfyllt

Jag är vaken
men drömmer om att
jag skriver

Drömskrift och
Vakenskrift

Det ena med så
mycket längtan
Det andra med så mycket
avstånd

När sen tillstånden möts
krackelerar väggarna
som höll allt samman och åtskilt

Nu skriver jag nya kapitel
i rum
där varken drömmar eller vakenhet
förgyller mina poem




Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2022-03-14 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP