Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker gåva till vår ledare

Jag är stridspiloten som styr mitt bepansrade stridsflygplan rakt mot Kreml
Jag är nattvakten som fyller tanken i din toastol med trotyl
Jag är din personliga livvakt som har en kniv tejpad längs vaden
Jag är din personlige chaufför som kör rakt in i bergväggen
Jag är din kock som häller stryknin i din soppa
Jag är din brevvän som apterar en bomb i ett födelsedagspaket
Jag är din brandman med en spruta full av napalm
Jag är din värnpliktssoldat som vänder stridsvagnens rör mot din näsa 
Jag är din judokamrat som stryper dig i duschen
Jag är din lokalvårdare som fäster dynamitgubbar på dina sängben

Hur många gånger måste jag döda dig innan detta krig tar slut?




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-15 03:04



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa, man kan alltid hoppas....tänker jag. Hade hoppats på en hjärtattack.
Stark text.
2022-03-15

    Lena Staaf VIP
En ilskans och förtvivlans dikt om den förhatade ledaren.
2022-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP