Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En minut

 

Stannar upp

Ge tid till ett andetag

I livet

Se dig omkring

Funnit allvaret

Stegen går långsammare

Livet ger mer mening

Ta i mot dagen

Med djup förståelse

Enkelhet

Forma en skål

Av skönhet

Fylls av vatten droppar

En minut av livet

Ge verklighet tid

Anpassa sig sakta

Leva fullt ut

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-17 15:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Viktigt med pausar i livet.
2022-03-18

  alicja lappalainen VIP
en paus bortom stress
2022-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP