Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsidan

Ser dig

Långt borta

Vid stranden

Du går plockar sten

Mitt hjärta blir varmt

Du kommer

Sakta gående mot mig

Vinden rufsar ditt hår

Ler

Släpper allt

Omfamnar mig

Tiden står stilla

Solsidan

Ger ett vindskydd

Vi går sakta längs stranden

Fotstegen försvinner i sanden.

Allt är stilla

Endast vågorna hörs 

Bryta mot klipporna

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-17 16:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Rofyllt.
2022-03-18

  alicja lappalainen VIP
en trevlig bild av naturen och två som älskar varandra
2022-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP