Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka kvar

Tänk om du liksom han
Haft en advokat

Tänk om du liksom han
Haft en soldat

Som tagit striden
Skapat tro på framtiden

Om du haft det han har
Då hade lyckan stannat kvar




Fri vers av Väsensskild
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-18 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild