Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tv-brus

Elit
Det ordnar sig nog
Allt stannade upp
till
en början
var det kallt

Digital
inspiration
Du har ett slags
automatiskt ansvar
över
fjärrkontrollen




Fri vers av killedbycoffee
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-19 23:15



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Sista stycket talar till en ... inte så brusigt, med volym snarare men en varm allvarlig ton, uppmanade. Bra!
2022-04-07
  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee