Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortkastat liv


Stänger brinnande ögonlock
Tumskruvarna spänns
Du valde flykten
Jag kampen

Blixtrande minnen av vår
Fast i vemodets snara
Du med din nystart
Jag med historia

Ord som sagts och levts
Vidunderlig kärlek
Du har glömt
Jag minns




Fri vers av Väsensskild
Läst 114 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-20 08:50



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
fint formulerat om frustration över två personers olikhet.
2022-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild