Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaghet

Känner

Klarar inte

Förhålla sig

Till  Styrkan

Svagheten 

Bryter ned

Allt som hade byggt upp

i   hjärtas rum

Det brister

vårens knoppar

Slår inte ut

Väntar

På sin tur

Öppnas upp

Av kärleken

Står på fastmark

Var inte rädd

Du reser dig igen

Knopparna slår ut

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-21 13:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2022-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP