Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckligt ovetande? Inte riktigt.


Okunnighet är ej salighet


det är det du inte vet
som kommer att användas
emot dig.




Bunden vers (Haiku) av Koloristen
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-21 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen