Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För låg puls

En vecka ett tag
med små försiktiga hjärtslag
försök få fart

bara utför min vän
bara däcka nu
så hörs vi sen efter bärsen

Fyllering när fan du vill
jag finns snart vaken häromkring
kommer alltid om du ber mig och så

Om det blir svart snart hoppas jag du kan se mig ändå




Fri vers av nattversioner VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-22 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP