Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Botgöring.


Omvärderingens tid


vi har inte ens tid att harkla oss
när våra ögon möts.
vi har ljugit
för varandra, för andra.
såklart vore nästa sak
att anfalla och misshandla
din mun med min.
mina substantiv hotar
och verben är i knytnäven.
allt vi kan göra
är att släppa det hela.
det räcker bara med tid
för att tappa våra ansikten
i våra händer
och händerna i våra knän.
att tyst möta
alla blinda och ofärdiga.
för att förstå
att väga vart ord på guldvåg.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-22 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen