Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla mina vänner är döda

Ensam
Kvar i ett moln av damm
En nalle, en stövel
En halv kropp grävs fram
Ett land, en sorg
Gatorna färgas röda
Tomma blickar
Alla mina vänner är döda




Fri vers av killedbycoffee
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-22 19:28



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Detta gör ont att läsa, verkligheten kommer nära.
2022-04-11

  AKT VIP
Brutalt.
2022-03-22

  Den skrivande tysta
Starkt!
2022-03-22
  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee