Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Doom!


Oärlighet


dina ord är redan nu lögner.
men vad de gör
och vad du gör
går inte att ta miste på.
dina små oärligheter
tillkallar dessa hemsökelser
och om de gör vad de skall
måste du snart höra gnället
från en sådan tung vikt
på en så liten konstruktion.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-23 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen